hocuspocus 

/ 3
kapat
  1. kendisini sildirmiş olan güzide kuzenim.

nasıl olsa her gün görüşüyoruz, çayımızı da içeriz birlikte kahvemizi de... * * *
    #3051926 (t bag, 24.02.2008 14:44)
  2. Sihirbazların hünerlerini ortaya koyarken kullandıkları sihirli sözcük olarak bilinen, amacı dikkatleri başka yöne çekmek olan, herhangi bir dilde karşılığı olmayan uyduruk kelimelerdir.
    #3052108 (red point, 24.02.2008 15:32 ~ 25.02.2008 03:47)
  3. birtakım nedenlerden ötürü sözlügü bırakan yazar. ama benim için bunun da ötesinde, saatlerce konusabildigim, her türlü kaprisimi cekebilen, sabırlı, beni cok iyi anlayan, dost kavramını hakkıyla veren, iyi ki var dediklerimden. biliyorum ki, her zaman yanımda olacak ve yaşından büyük laflarıyla destegini esirgemiyecek. hayatta mutlu olmasını en cok istediklerimdensin biliyorsun.
    hep mutlu ol kardesim, gülmek sana yakısıyor.
    #3096375 (mystery, 05.03.2008 06:05)
  4. sonunda geri dönmüş dost, kardeş. mutluluk vermiştir.
    #3576748 (abberline, 24.06.2008 12:21)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

hocuspocus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hocuspocus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocuspocus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulk karakterinin uzerine rahat bir seyler giymesi » kinayeye gel » turkiye ye gelen kadinlara turk erkeklerini sormak » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » universite konseyleri » necrophagist » 2004 dream team » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » aha ben de geldim » sozlugun bekleme odasina donmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci