hocayla hali saha maci yapmak 

1. genelde lise yıllarının sonlarında düzenlenen aktivitelerdir.. yapanlarda güzel anılar bırakırlar.. biz de yapmıştık böyle maçlar, lise sonda her hafta oynuyorduk.. sevip saydığınız öğretmenlerle yakınlaşma açısından faydalı bir olay yalnız o derslerinde isminizi söylediğinde kalp krizi geçirtecek otorite abidelerini maç sonunda duşta havluyla ve ayağında terlikle görmek biraz yadırganıyor.. gol kaçırdıklarında küfretmeleri ise takımımızda yavşak sırıtmalarla karşılanmıştı.. halbuki saçma tabii onlar da insan..
    #2876703 (rapper ninja, 22.01.2008 00:45)
  2. harika bir olaydır, sevmediğiniz bir kaç hoca özellikle davet edilir. maç esnasında göze kestirilir o hızla koşarken direk ayaklara müdehale ve .... artık mutlusunuzdur, ohhh. kısa bir pişmanlık sonra hafif bir sırıtma, ne pişman olucam bir daha olsa yine yaparım.
    #2876710 (goodboy, 22.01.2008 00:47)
  3. saygıda kusur edilmeyen hocaların dil dışarda, kıçından nefes alır bi şekilde topla birlikte sol kanattan yardırması ve birebirde golü kaçırdıktan sonra salyalar saçarak küfür etmesi ile adamın gözde fazla büyütüldüğünü anlamamıza sebeb maçlardır.
    #2876717 (mykalkan, 22.01.2008 00:49)
  4. hocalara yakın dövüş sanatı uygulanan maçlardır.

- templar yavaş lan
    + hocam lan falan ayıp oluyo topa müdahele var orda
    - ne demek istiyosun lan sen top falan
    + hocam bak burası bizim mahalle
    - ulan gidelim okula görürsün sen
    + nasıl hocam
    - saha diyorum çok güzel.
    #2876718 (templar, 22.01.2008 00:49 ~ 00:50)
  5. hocaya kayma isteğini gerçeğe dönüştürme amacı güden maç sonrası bir iki gün topallayan hoca görmekten zevk alan öğrencilerin aktivitesidir.
    #2876843 (seyo88, 22.01.2008 01:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hocayla hali saha maci yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hocayla hali saha maci yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocayla hali saha maci yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » maoizm » dethkrush » twister » geleneksel gay oyunlari » sair uuserlardan siirler » football tycoon » my world » grim » hugo weaving a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci