hocanin laf soktugu anlar 

kapat
  1. yer anatomi salonu kadavra başında sobottayla öğrenciler ders çalışımaktadır. oygucu öğrenciye yaklaşırken öğrenci*:
    +hocam siz gelince çalışır gibi yapıyorum
    hoca:
    -sınavda da geçer gibi yaparsın

(bkz: anatomi sınavında zilli sistem)
    (bkz: ibrahim hakan oygucu)
    #250857 (scarface, 16.05.2006 16:01)
  2. (bkz: hocaların verdigi ayarlar)
    (bkz: aramaya inanmak)
    #250863 (witch, 16.05.2006 16:02)
  3. (bkz: iste o an benim bittigim andir sedat abi)
    #250865 (pulp fiction, 16.05.2006 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hocanin laf soktugu anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hocanin laf soktugu anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocanin laf soktugu anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klimali tabut » en harika sebze ve meyveler » yanagina sis sokan insan » olmek » her lafa atasozu ile cevap veren buyukler » yeni rock gruplarina gelecegin nirvanasi denmesi » kiyamet gunu okula canta goturen ogrenci » ttnet » rudolf durkovic » varos yazarlardaki egitimli kiz fetisi » zall in ustunde su an ne var » aktif aramalar » boss » 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » gentle giant » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cus » sikil sikil nereye kadar » destere » zaman yolculugu ile cok karli olabilecek sektorler » bi siktir git dedirten teoriler » mitch baker » uc buyukler » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » bozulus » azra kivanc birlesmesinden dogacak cocuk » seksen defa ayni seyi tartismak » erkan ogur » cinli google a yumusak g yazinca » agza dolanan reklam sarkilari » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi