hocam x yil once bir sabah 


kapat
  1. ramazan ayı sabah programı klişesidir. genellikle zekeriya beyaz kişisi programa konuk edilir ve maskeli kadınların görüşü alınır.

    -hocam x yıl önce bir sabah ezan okunurken kapı çaldı...

    -hocam 9 aylık hamileyken bir gece...

    -hocam bir kadir gecesinde gaiptn sesler duymaya başladım... vs yorumlara başlarlar ve başlarından geçen mistik olayları anlatırlar. bilirkişi pozisyonundaki zekeriya beyaz ise kimsenin bir b.k anlamadığı islamı terimlerden oluşan bir konuşma yapar. programı sunan arkadaş ta anlamış gibi kafa sallar.

    bu tip programlarda yapılan duygu sömürülerinden sadece birisidir.

    (bkz: din sömürüsü)
    (bkz: rant sağlamak)
    #2354710 (abisesque, 21.09.2007 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hocam x yil once bir sabah başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hocam x yil once bir sabah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocam x yil once bir sabah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarin teninin sicagi » hatirla sevgili » sago nun hep yapiyor olmasi » delta airlines » sana gelmek istiyorum » cinsel iliskiye girmeyen kocaya ceza verilmesi » cagan irmak ve atesbocegi iliskisi » blog yazari » vicdani ret » eksi oy verildikce imanim artiyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games