hocam sektor git 

1. peker acikalin ın guldur bakalim adlı programda mujdat gezen' e yönelik espri yapmaya çalışırken sarf ettiği büyük gaf.
    peker acikalin çok sevdiğim bir oyuncuydu gaffur tiplemesi ve son olarak bu yarışma jürisinde yaptıklarıyla iyice gözümden düşmüştür.
    demek ki bazı insanlara ünlü olmak yaramıyor.
    (bkz: peker acikalin unlu olamadigi gunlere geri donsun kampanyasi)
    #2024008 (kendime donmeye artik cok gec, 27.07.2007 23:30 ~ 23:31)
  2. peker acikalin'ın duman olduğu tezimin kesinliğe kavuşmasına sebep olan söylem. seviyo gibiydim, gözümden çok düştü.
    #2024367 (chemsuk, 28.07.2007 00:39)

© 2008 - uludağ sözlük

hocam sektor git başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hocam sektor git ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocam sektor git nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» thich quang duc » varille petrol almak » salma hayek » boliviano » ceza » bir kadini anlamayi arzulamak » galatasaray formasi » seriatci basketbolcu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » genelkurmay baskanligi » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » vanity is definitely my favourite sin » guillermo ochoa » 80 lerde cocuk olmak » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » autoshow 2008 » dijital binali abi » vicdan » kizlari guzel gosteren detaylar » hasan kurtulmus » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » hepsiburada com » adnan sezgin » devil in her heart » maden muhendisi » lenovo » don demeyi unuttum » inter city firm » fenerbahce amblemi » sinan engin