hocam piknik 

1. odtu de carsida bulunan kumpir, tavuk urunleri gibi bilumum yiyecekler yapan, mekan. kumpiri ankara'da bir numaradir. *
    #2145625 (sungeria, 16.08.2007 22:21 ~ 20.08.2007 11:38)
  2. yiyecekleri leziz olan, fakat internet siparişlerinde not kutucuğuna yazdıklarınıza riayet etmeyen müessese. "ödemeyi multinetle yapacağız, lütfen multinet pos cihazını unutmayınız" diye mesaj yazdık kibar kibar veya enayi enayi. ama kurye kredi kartı cihazıyla geldi. siparişi alan arkadaş, sayfayı yenilememişmiş. banane lan bundan, o sizi ilgilendirir. benim notumu kaale almayacaksanız, o zaman o not kutucuğu neden var? kendime de kızıyorum siparişi kabul edip kredi kartıyla ödediğim için. aslında "kredi kartı kullanmıyorum, yanımda para da yok" diyecektim, bak nasıl gidip getiriyordu denyo.
    #8632590 (the big febowski, 10.07.2010 13:22)
  3. yiyecekler gerçekten iyi, ama birazcık fiyat düşmesi gerekli be kardeşlerim. geçen sene 8 TL'ye yediğim ve onun bile pahalı geldiği tavuklu bir menü, şu anda 10.5 TL. Gerçekten ayıp. 1 dönem erasmusa gidip geldik, al bi de burdan yak dediler resmen.
    #14936335 (anasortik, 20.03.2012 19:03)

Copyright © 2012 - uludağ sözlük

hocam piknik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hocam piknik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocam piknik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hocam piknik. copyrights of the articles are belong to their authors.