hocam gorev verirse elimden geleni yaparim 

kapat
  1. muhtemelen ciktigi ilk mac sonrasi su cumleyi kuracaktir itinayla..

(bkz: onumuzdeki maclara bakacagiz.)
    (calemityceyn, 07.12.2006 20:18)
  2. formsuz oyuncunun hocasını seyirciye havale etmesidir. yedek kalmıştır, beklentiler yüksektir, bir nevi kaçma eylemidir.
    (serander, 07.12.2006 20:20)
  3. (bkz: gözlerimi kaparım vazifemi yaparım) *
    (JusT ANotHeR StRanGeR, 07.12.2006 21:18)
  4. gerekirse kopya bile çekeriz . o derece yani. görev bu. boru değil.
    (zargana, 07.12.2006 21:27)
  5. Bir anda gaza gelen oyunuc yada ogrencinin reflexi, hocanin verecegi goreve gore degisebilecek olay.
    (ethem, 07.12.2006 21:58)
  6. yedek kalmaktan bıkan, hocanın artık onu da görevlendirmesi gerektiğini düşünen futbolcu sözleri... basketbolcu olanlarıda görülmüştür.
    (live is life, 07.12.2006 22:00 ~ 08.12.2006 19:37)
  7. + hocam, ne görev verirseniz yaparım...
    - git top topla..!
    + ...
    - la yörü hadi..!
    + ...
    - şaka lan şaka...(yaptıramadım ibneye...)
    (dom dom bullet, 07.12.2006 22:04)
  8. hoca görev verdi diye tiyatroda oyuncu oldum,söyledi diye kitapcı oldum,söyledi diye best model of the world a katıldım,dedi diye şuan onu bekliyorum.
    (sadece uykum var, 08.12.2006 19:36)
  9. yaptığı bütün hataları; ""hoca öyle görev verdi ondan yaptım deyip hocaya kakalamaya çalışan futbolcudur.
    (Cyqne, 19.01.2008 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» komunizm » atina nin cakallari » luleburgaz in tarihi eserleri » rubik kupu » evdebalik com » the oc » uludag universitesi 2008 bahar senlikleri » besiktas » inactivity » rte nin ne yapiyorsun sorusuna cevaplari » gevas in tarihi eserleri » avalon » meretec islemi » baslangicindan bugune heavy metal » ziti makarna » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ne yaptin sen yegen yav » ahlat » henri bergson » the x files 2 » memur muzaffer » kelebek makarna » eqin » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » david lynch » unknown artist » gecmiyor gunler » sen toplamak belirsiz artikel cicek » mystery a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa