hocam cevaplari yazmak icin bos yer kalmadi 

1. lıse yazılılarında öğrenci ile öğretmen arasında meydana gelen durum. soru oyle bır sorudur kı cevabı destan gerektırmektedır, ama yazılı kagıdında yer kalmamıstır.

-hocam cevapları yazmak için bos yer kalmadı

cevap sekıllerı hocadan hocaya gore degısır bu sorunun.
    #906921 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 25.11.2006 11:47)
  2. ekstra kagit alarak bizleri sinir krizlerine gark eden bireylerin kelamidir. ayari hakkederler, ki en guzelini marketing hocam vermistir.

sahis 1,5 saatlik sinavin son yarim saatinde on kursuye gelip kagit alirken hoca sasirarak sorar:

hoca: what? you've just arrived?
    ogrenci: no, i'm gettin' extra paper...
    hoca: aah, you're one of those...
    #906933 (curufinwe, 25.11.2006 11:51)
  3. eğer çok çalışmış olduğunuz bir sınavdaysanız ve cevapları şakır şakır yapmış olmanıza rağmen yine de kağıdın yarısını ancak doldurmuşsanız, sizi kendinizden şüphe ettiren, dün gece boyunca ezberlediğiniz tüm kitabı kelamı sorgulatan, yaradılışı bir gerekçeye dayanmayan kişi modelinin kurduğu cümledir.
    #907167 (kara gozlu bezelye, 25.11.2006 13:00)
  4. sallamanın da bir sınırı vardır demek isteyen cümle.
    #907186 (sayid jarrah, 25.11.2006 13:06)
  5. - hocam cevaplari yazmak icin bos yer kalmadi.
    - bırak o zaman. yazdığın yeter.
    - ama hocam ben büyük punto ile yazıyorum. daha soruları ancak yazdım.
    - aferin evladım sana. yok kağıt mağıt.

sınavdan sonra:

- oğlum hocaya rest çektim, risk nedir diye sordu. boş kağıt verdim. kesin 100 alacağım.
    - aferin cok iyi dusunmussun. mal seni.
    #907187 (larker, 25.11.2006 13:06)

© 2008 - uludağ sözlük

hocam cevaplari yazmak icin bos yer kalmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hocam cevaplari yazmak icin bos yer kalmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocam cevaplari yazmak icin bos yer kalmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» incesaz » asik olunasi kadinlar » selena vs kurtlar vadisi » aydogan babaoglu » atilla kart » hire otel » bir memenin ardindan » get up » ati radeon hd 3850 » sigara icemeyen insan » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » mesnevi » don demeyi unuttum » insan klonlama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael skibbe » karl heinz feldkamp » turkiye de biranin cok pahali olmasi » doomsday » cok guzel hareketler bunlar esprileri » fugitive pieces » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » nuri alco theme » bon iver » uyumadan once the bards song dinlemek » tuhh kahretsin » respect my authority » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » revenge » zulfu livaneli