hocalarinizin kiymetini bilin lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bes seyin kiymetini bilin
  2. bilin neyapti
  3. bunu boyle bilin
  4. geklik turkusunu bilin mi
  5. lafinizi bilin salak
  6. bilin ki web benim tek sevgilim
  7. siz once dogru sekilde referandum yapmasini bilin
  8. kiymetini bilmemek
  9. kiymetini bilmek
  10. kiymetini bilemedik

© 2008 - uludağ sözlük

hocalarinizin kiymetini bilin lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hocalarinizin kiymetini bilin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocalarinizin kiymetini bilin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali surmeli » eshab ul kehf » servet cetin » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » anti 14 subat timi » ergenekon cetesi » uludag sozlukte siliklik yoktur » gsstore org » egitim sart » uludag sozluk vs itu sozluk » masumiyet muzesi » sara jay » nestea seftali » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » fight club izleyip vur bana diyen mal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » pirpir » ukteyi artilayan zihniyet » yan bahce » dilber kocarslanli » uyumak lazim » physiologic autogynephilia » cevresellik » disprozodi » power fm » imge kitabevi » deniz feneri dernegi » yaran yanlis okumalar » john starks » ilker basbug