hoca hocayi tekkede ipne ipneyi dakkada bulur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haci haciyi mekke de deli deliyi dakkada bulur
  2. dervis tekkede haci mekke de bulunur
  3. bes dakkada besiktas
  4. dakkada 120 dil darbesi
  5. ne gerek var tamirciye ben iki dakkada hallederim
  6. hocayi sevememek
  7. dua sonunda hocayi alkislamak
  8. ders bitince hocayi alkislamak
  9. sinav aninda hocayi cagirmak
  10. ben seni mezun eden hocayi

© 2008 - uludağ sözlük

hoca hocayi tekkede ipne ipneyi dakkada bulur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hoca hocayi tekkede ipne ipneyi dakkada bulur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hoca hocayi tekkede ipne ipneyi dakkada bulur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak ya hu » bizar sanrilar » faati » memur olmak » duygulanim » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » milletvekilleri asgari ucret alsin » rammstein » mayokini » d a » kara hilal » moriye » bulent uygun » ergenekon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akatizi » beni al » siyah kan » gokhaann » ovulmekten cekinmek » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » bulbulun cilesi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » uludag sozlukte siliklik yoktur » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » kar musikileri » prescott » fight club izleyip vur bana diyen mal