hobby 

kapat
  1. Bir jöle(hobby jole) ve çikolata markası(ulker).
    #199362 (italiano, 26.04.2006 11:47)
  2. altıparmak'ta bir fast food mekanı. gece 3'e kadar açık olması ve harika lezzet standartı artılarıyken, uçmuş fiyatları * tek eksisidir. ataevler'de de varmış galiba bir hobby ama ben hiç görmedim, duymadım, bilmiyorum.
    #472735 (cooler than jesus, 29.07.2006 00:50)
  3. antalyanın kaş ilçesinde kaşa giden herkesin gezdiği ama kimsenin ismini bilmediği hediyelik eşya dükkanı *
    #542527 (markasiz, 15.08.2006 15:09 ~ 15:10)
  4. b*k gibi bir reklama imza atmış, ev tekstili firması.
    #1647725 (thedewil, 15.05.2007 22:06)
  5. çikolata, hindistancevizi, nar, ayçiçeği, buğday ve gül özlü yeni kremler piyasaya sürmüş marka. özellikle çikolatalı olanı mükemmel kokmakta. kremlerin özellikleri ise içeriğine göre değişiyor. güllü krem el kremi olarak kullanıma sunulmuşken çikolotalı olanın özelliği extra yoğun vücut ve el kremi olması. krem şanti kıvamındaki ürünün nemlendirme özelliği de çok yüksekmiş.
    #2903111 (takhisis, 27.01.2008 13:09)
  6. çikolatalarının içinden fındık kabuğu çıkan ürün. seni gece vakti yiyende suç zaten.
    #3899161 (mandal, 01.09.2008 01:58)

© 2008 - uludağ sözlük

hobby başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hobby ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hobby nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» doymadim sana » uludag limonata » buyukluk hezeyani » kar musikileri » roman shirokov » dft » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » ben bu yaziyi sana yazdim » engizisyon » imge kitabevi » mehmet ali birand » eshab ul kehf » rod stewart dinleyen seriatci » bag it up » peta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » golge haramileri » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » milletvekili » abdulaziz han » el dorado » kilic usurmek » tereyagli bi bucuk iskender » absurdite » pos makinasi » depr » alisamadim » yorulmak » fc homburg » demonstrasyon » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci