hmmm 

/ 2
kapat
  1. emesen denilen varlıkta sımaylı bol olan hede .
    #3229433 (paraisorey, 04.04.2008 16:51)
  2. msn terimleri arasında yeri geldiğinde, yazdın ama sikimde değil anlamıda çıkartılabilir.
    #3324205 (Wolfheart, 27.04.2008 00:51 ~ 13:04)
  3. chat yapan insanlar cok kullanirlar. bunun hiimm, hiym, hmmz gibi cesitleri vardir. genelde söylediklerinle ilgilenmiyorum, sıkıldım ya da az sonra sana ters davranicam anlamina gelir.
    gecenin bir yarisi telefona gelen msjda sadece "hym.." yaziyorsa bu kisinin internetten tanisilan bir kisi oldugunu tahmin etmek hic zor olmayacaktir.
    #3324252 (hissiz, 27.04.2008 00:59)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

hmmm başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hmmm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hmmm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» on iki ion kenti » yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » shaqmarion » bafra armuttepesi yayla senlikleri » televizyon izlememe nedenleri » acilar sorular ve yuzler » rafael van der vaart » alternatif darbe plani isimleri » metin tekin » meksika siniri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci