hkb 

kapat
  1. ucnoktabir şarkısı. kanımca albümün en iyi parçası.

(bkz: sözlerini de yazayım tam olsun)

Az düşündünüz çok konuştunuz
    Hırs içinde yüzüp boğuldunuz
    Beni ezmeniz için tanrı olmanız lazım
    Sizi kendi öfkenizle parçalarım!

Hiç yoksunuz varı oynuyorsunuz
    Adam olmak için insan yiyorsunuz
    Sizi kendi öfkenizle parçalarım!

Vursanız da yıkılmaz duvarlarım!

Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya!
    En adi yalanları gerçek gibi sunmaya!
    Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza!
    Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza!

Tutmayın kollarımdan girmem!
    Çekmeyin kollarımdan girmem!

#1877553 (Sıfırın Altında, 07.07.2007 15:43)
  2. herkes kendine baksin demek olan , melis ablamızın ''sizi kendi öfkenizle parçalarım'' derken müthiş gaza geldiği - getirdiği- en güzel olmasa da en gaz şarkısı albümün..

en güzeli için ;

(bkz: bahçe)
    #2234837 (yarim, 31.08.2007 12:56 ~ 02.09.2007 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

hkb başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hkb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hkb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hopak » lafendaz » solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler » her seyi yasadigini zanneden insan » september » guru yemis » seri eksi oy veren ibne bana takti » intikamim cok komik olacak » inanc » 4 dakika uyarisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci