hizmette sinir tanimamak 

kapat
  1. müşteri memnuniyetinin en önemli kıstas olduğunu düşünen firmaların felsefesidir. maatteessüf yoktur böyle firmalar, kandırırlar insanları. uçaklarda yolcu koltuklarının üstündeki düğmelerin arasına bir de "kabin memurunu oral seks yapsın" veya "dünya yok olsun" düğmesi koyulana kadar da olmayacaktır. (bkz: mutluysanız mutluyuz)
    #2584209 (mevta, 12.11.2007 20:53)
  2. işletmenin, müşterilerine ucuz ve kaliteli çok çeşitli hizmeti sunmasıdır.
    #2866625 (abberline, 20.01.2008 03:36)
  3. sinir tanimamak derken insanın aklına kötü şeyler getiren olaydır; kimin ne hizmet isteyeceği belli olmaz. *
    #3207586 (aura, 29.03.2008 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

hizmette sinir tanimamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hizmette sinir tanimamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hizmette sinir tanimamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konya » besiktas » kirazlibahce » kocaeli » halki ekonomik kriz ile korkutmak » talih kusu » almanyaca » kedikemal » alvaro obregon » salonda coraptan topla mac yapmak » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » yana yana done done » sensodyne » emmeli gommeli basliklar » her gun okula giden ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » open office » bu basliga entry giren essektir » elveda rumeli » hersey ona donecek birgun » sosyete keci » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » banka sinavinda gozlem yapmak » berguzar gokce korel » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » zall kimdir » toprak mansion » the cosby show » adem » alvin ailey