hizmetici egitim 

kapat
  1. resmi kurum ve işyerlerinde çalışanlara görevleri ile ilgili bilgi,beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak amacıyla yapılan formal egitimdir..
    #1954802 (celebi, 17.07.2007 19:39)
  2. (bkz: sözlük içi arama)*
    #3390702 (bir bardak demli cay, 13.05.2008 05:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hizmetici egitim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hizmetici egitim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hizmetici egitim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel gonzalez guiza » en nefret edilen takimin fenerbahce olmasi » iste yillardir bekledigim baslik » enrico macias » unutulmayan dizi replikleri » izmir in suyunun yuksek miktarda arsenik icermesi » call of duty 4 modern warfare » kizilcam » elektronik muhendisligi » var misin yok musun nursel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci