hizir aga camii 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hizir pasa camii
  2. hizir
  3. hz hizir
  4. hizir demir
  5. nusret hizir
  6. hizir ilyas
  7. hizir aleyhisselam
  8. hizir idi yunus idi
  9. hizir pasa
  10. hizir bey turbesi

© 2008 - uludağ sözlük

hizir aga camii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hizir aga camii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hizir aga camii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 kuresel ekonomi krizi » gocebe yazar » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » turk silahli kuvvetleri » desmodus rotundus » eglenceye eslik edememek » rotten com » suriye » rammstein » rakimalboga » classy goth » trinidad tobago milliyetciligi » logitech » komedi dukkani » doom metal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biruni » mehmet turgut » kopya cekip helallik isteyen kiz » ben » her zaman online olan caylak » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » yaran youtube yorumlari » efkar » kuyruk » ataturk dirilse olabilecekler » antrofobi » gelecegin bi yuzyil sonrasi » agrypnie » ucuk » son ask