hiz yapanin penisi kucuktur 

kapat
  1. avustrualya'da hıza bağlı kazalara karşı başlatılan kampanyanın dikkat çekici sloganı.

--spoiler--
    http://www.nethaber.com/newsdetails.aspx?id=26864
    --spoiler--

polislerle sürücüler arasında ilginç diyaloglara sebep olabilir bu slogan.

- ehliyet ruhsat lütfen
    + tabi buyrun.
    - hmmm. bi de penise bakalım.
    + o da şu şekilde.
    - oh oh. düğme gibiymiş o ya.
    + di mi? ben bunla ilikliyom zaten pantolonumu.eheh
    - hızdan dolayı ceza yazmak zorundayım.
    + kızdan dolayı üzülüyorum zaten abi, bi güzellik yapsanız?
    - olmaz!
    + bak hafif bi toparlanma var gibi sanki?

*
    **
    #1830200 (lorek, 27.06.2007 16:38 ~ 20:27)
  2. sahip olunamayan bir özellik başkasında vücut bulduğunda bünyenin hazmedemeyip kusuvermesine örnek temsil eden cümlecik. kısaca bok atmak. şöyle örnekleri de mevcuttur buyrun birlikte bakalım;

(bkz: boyu uzun aklı kısa)
    (bkz: sarışınlar aptaldır)
    (bkz: bodur piliç her dem taze)*
    #1830224 (cernonil, 27.06.2007 16:43 ~ 18:34)
  3. +başlık?
    -alıntı
    +entry?
    -alıntı
    +nereden?
    -sence? *
    +oha be kardeşim!!!
    #1830229 (tanrilar cildirmis olmali, 27.06.2007 16:43 ~ 16:46)
  4. schumacher napsin simdi diye sorduracak yargi.
    #1830242 (selmagezinir, 27.06.2007 16:46 ~ 16:47)

© 2008 - uludağ sözlük

hiz yapanin penisi kucuktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hiz yapanin penisi kucuktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hiz yapanin penisi kucuktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kronolojik tutarlilik teorisi » dogac titiz » selahattin duman » yerel saat » kolonoskopi » kimya ogretmeninin oksijen demesi » paradokslar genel mudurlugu » pkk nin sitesinde d gezmis y aslan ve h inan » sol frame goze mi yoksa kulaga mi hitap etmeli » demokratik seks partisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games