hitlerjugend 

kapat
  1. hitler gençliği olarak tercüme edilebilecek almanca terim. nazi almanyası zamanında çekirdekten hitler ideolojisi ile yetişen teenagelere denirmiş..

şimdilerde ise bunların uzantılarını ülkemizde de görmek mümkün..
    #3707023 (de beers, 23.07.2008 13:04)
  2. hj kisaltmasi olur.
    #3707065 (sabiha, 23.07.2008 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

hitlerjugend başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hitlerjugend ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hitlerjugend nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilemiyorum altan » abd ullah gul » hagi vs hami » bulgur pilavi ile tursu yemek » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » dile dolanan sarkilar » fethullah gulen in pkk suskunlugu » izmir » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » wannsee konferansi » morgan de sanctis » tarla surmek » marcos antonio senna da silva » ikinci dunya ulkeleri » sunburn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pele nin aziz baskanim beni al demesi » lastik » ekrem dumanli » en son gordugun gibi hatirla » serbest » sarip sarmalamak » uzun boylu bayanlar » yaran haber yorumlari » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » melda gur » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » gol sonrasi takla atan futbolcu » zamansiz » antu com