hitler ve siyonistlerin iliskisi 

kapat

1. belgelerle ispat edilmesine karşın medya da fazla işlenmeyen bir konudur. belgelerin bazıları aşağıdadır.

Hitler, Wall Street' teki koruyucularıyla devamlı mektuplaşıyordu. "Hareketimiz Almanya'da büyük bir hızla gelişiyor. Bana gönderdiğiniz para bitti. Bir dahaki sefere ne kadar alabilecegimizi bana bildirmenizi önemle rica ediyorum imza Hitler. (La hautte Finance et les Revolutions, Henry Coston, sf,27)

"Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular. Hareketimizdeki çok sayıda Yahudi beni mali olarak destekledi." (Hitler m'a dit, Hermann Rausschning, sf,265)
    Hitler ansemitik liderler olan Luger, Schönerer ve diğerlerinin taktiklerini kullandığı halde politikada antisemitik işlemler uygulamktan oldukça uzaktır. (The Universal Jewish Encyclopedia cilt 5 sf,400)

benim kişisel çabam yahudilere toprak ve vatan sağlamak.(eichmann in jeruselam, Hannah Arendt, sf,45)

Eichmann, 1941 yılına kadar yasal yollardan 250 bin Alman Yahudisinin Filistin topraklarına yerleşmesini sağladı. (Eichmann in jeruselam, Hannah Arendt, sf, 54)

Amerikalı yahudi tarihçi Lenni Brenner, "Zionizm in the Age of Dictators" adlı kitabında 2. Dünya Savaşında asimilasyonist Yahudi organizasyonlarının Nazi işgali altındakilerdeki Yahudileri kurtarmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını yazar. Ancak Brenner' e göre Siyonistler, Naziler'in elindeki Yahudilerin kurtarılması konusu ile hiç ilgilenmemişler hatta bu konudaki çabaların bir kısmını engellemişlerdir. Brenner, WZO'nun (Dünya Siyonist Örgütü) bu konudaki tepkisizliği karşısında , pek çok Yahudinin "Avrupalı kardeşlerimiz katledilirken, siz buna nasıl sırt çevirebilirsiniz?" mantığı ile isyan ettiğini yazar. (Zionizm in the Age of Dictators A Reappraisal, Lenni Brenner, Chicago, 1983,sf,233) Polonyalı Siyonist lider izak Gruenbaum , bu konuda siyonistlere yöneltilen suçlamaları ve kendilerinin cevabını 1943'teki bir yazısında şöyle anlatır.

"Şu içinde bulunduğumuz dönemde , Erezt israil'de bazı yorumlar yapılıyor. Bize "Erezt israil'i ( israil topraklarını) şu zor günümüzde öncelikli hedef yapmayın, Yahudiler yok edilirken , yanlızca Filistin'le ilgilenmeyin, diyorlar. Ben bunu kabul etmiyorum. Ve insanlar bize 'Keren Hayesod'dan (Filistin'deki siyonist fon) Avrupalı yahudileri kurtarmak için para ayıramaz mısınız?' diye soruyorlar. Ben de 'hayır' diyorum... Ve bu yüzden insanlar bize 'antisemit' diyorlar, Yahudileri kurtarma işlerine öncelik tanımadığımız için... (Zionizm in the Age of Dictators A Reappraisal, Lenni Brenner, Chicago, 1983,sf,234)
    #4075061 (conspirator, 11.10.2008 18:01)
  2. (bkz: rothschild)
    #4075087 (bende de 5 as var, 11.10.2008 18:06)
  3. (bkz: siyonizm in ortadogu plani)
    #4434238 (conspirator, 29.12.2008 10:11)
  4. Eski bir yahudi ve marksist, günümüzde ise müslüman olan roger garaudy'nin eserlerinde delillerle bahsettiği ilişkidir.
    #4434259 (joe satriani, 29.12.2008 10:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hitler ve siyonistlerin iliskisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hitler ve siyonistlerin iliskisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hitler ve siyonistlerin iliskisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hitler ve siyonistlerin iliskisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.