hitcxxx 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2783876 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.01.2008 13:06)
  2. yeni bir yazar olmakla birlikte yorumlarına doyamadan okuyacagınız bi yorumcu,karikatürist,edebiyatçı,sesız ama etkili, espiritüel bir insan.. benim kardeşim.kardeşten öte'm..
    #2786807 (speedyboy, 04.01.2008 00:41)
  3. güler yüzlü,samimi,efendi bi yazar...bi de cumhuriyet ed. verdiği kopyalar dolayısıyla minnet duyulur kendisine.
    #2805929 (sudancikmisbalik, 08.01.2008 01:26)
  4. sözlükte yeni bir yazar olmasına rağmem türk dili ve edebiyatı bölümünde stajını yapmış, karakteri sağlam, dürüst, içi dışı bir ve karşılaşılan bütün ruhsal sorunlara yapçak bişey yok arkadaşım hayat devam ediyor cümlesiyle cevap veren aynı zaman da benim kardeşim olan kişidir.
    #2810548 (kingozzy, 09.01.2008 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

hitcxxx başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hitcxxx ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hitcxxx nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coral sea deniz savasi » yaran fikralar » ahti » osman yildiz » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » aile bireylerinden gelen komik sms ler » git hadi git » szymon kolecki » keglevich » galtee a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games