hit almak icin babami tanimam 

kapat
  1. milliyet, hürriyet,internethaber, haber7 vb. internet sitelerinin hit almak ve reklam gelirlerini artırmak için her türlü gaza getirme, provoke etme, merak uyandırma, şaşırtma,şok şok ve ünlem işaretleriyle dolu haber yapma vb. taktiklerinin özeti.
    ayrıca (bkz: fotograflari icin tiklayin)
    #2436688 (patlamismisir, 06.10.2007 22:11 ~ 22:17)
  2. (bkz: hit almak icin başlığı bile güncellerim)
    #2436707 (nietzsche, 06.10.2007 22:16)
  3. +abi hit alcam da var mı acaba?
    -kaç kilo lazım?
    +şöyle 10 kilo falan irilerinden ver.
    (baba)/ olm nabıyon sen kaç kere dedim sana hit alma diye!
    sonra borç defteri kabarıyo eşşek herif!
    -aaa siz kimsiniz ya? tanımıyorum sizi?
    (abi ver 10 kilo tüyücem ben)
    +gel laan kaçma eşşolueşşek. *
    #2436709 (sanitarium, 06.10.2007 22:16 ~ 22:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hit almak icin babami tanimam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hit almak icin babami tanimam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hit almak icin babami tanimam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hit almak icin babami tanimam. Copyright of the articles are belong to their authors.