historik 

kapat
  1. yeni gelmiş, hoşgelmiş yazar.
    #3368594 (cumingsoon, 07.05.2008 18:17)
  2. hoşbulmuş bir yazar *
    #3368601 (historik, 07.05.2008 18:19)
  3. sevdiğim kısa devre yazar. aynı ben.
    valla bi görüşmüşlüğümi sevişmişliğim, muhabbetim bile yok,
    ama böyle içinden geçenleri yazıyor, düşünmeden yazıyor ya,
    abi budur ya,
    ver lan ayarı,
    ayarın olam be !

yaz ulan, fik anasını buranın.
    cansın.
    #3660036 (intihar pompacisi, 13.07.2008 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

historik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. historik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu historik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iti an belediyeyi ara » tolga cevik » yarak gibi olmak » kenan evren » turkiye ye gelen kadinlara turk erkeklerini sormak » kaiser chiefs » koreli » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » agrillium antik kenti » amnesiac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci