hissedebilmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hiss i kablel vuku

© 2008 - uludağ sözlük

hissedebilmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hissedebilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hissedebilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » friends » ataturk u seven sozluk yazarlari » afrika savanlari » yazarlarin quit mesajlari » memleketcilik » ambassador » hasan karakaya » kevin keegan » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » hirt » the golden notebook » gece kusu » besiktas a teknik direktor onerileri » 999 tane ozel mesaji olan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jose joaquin moreno verdu » en erken bosalma rekoru » kendini feda etmek » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » gokhan unal » helyum » yanlis anlasilmis sarki sozleri » zengin insanlarin duyarsiz olusu » fenerbahce huzurevi » sacriter » sinan guler » turlu cesitli » christina aguliera nin acun a varim demesi » gordugum ruya » bana bagiramazsin diyen sevgili