hislerine guvenen bayan sevgili 

kapat
  1. erkek arkadasi hakkinda hislerine olan güveninden hareketle bir takim süpheler tasiyip, bu "süpheleri" fanatikce savunabilen. (bkz: süpheler insanin emin oldugu düsünceler degildirler. süpheler, emin olunup süphe olmaktan cikincaya kadar fanatikce savunulmamalidirlar)
    #2281436 (atonalitemi kimseye vermem, 08.09.2007 02:31 ~ 02:48)
  2. hislerine, en çok da altıncı hissine güvenerek kalp kıran bayan sevgilidir. boş yere kalp kırılmaz.
    #2281451 (tepesersemi, 08.09.2007 02:35)
  3. erkek arkadaşı var bu bayanın. ona karşı bir şeyler hissediyor. bu hissettiği şeylere güveniyor. bu güvenden hareketle bir takım şüpheler taşıyor. bu taşıdığı şüpheleri de fanatikçe savunuyor.

(bkz: ben bugün bunu anladım)
    #2281476 (vadideki zumbuk, 08.09.2007 02:43)

© 2008 - uludağ sözlük

hislerine guvenen bayan sevgili başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hislerine guvenen bayan sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hislerine guvenen bayan sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir daha asik olmayacagim » cemsbg » lj burrows » karsidakinin kuyusunu kazarken su bulmak » shaqmarion » lars ulrich » babanin evde futursuzca gaz cikarmasi » harry kewell » yalancisin » travian a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games