hislendim be sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk
  2. 1 uludag sozluk yazarinin 10 eksi sozluk yazarina bedel olmasi
  3. hem uludag sozluk e hem eksi sozluk e entry giren yazar
  4. bir eksi sozluk e bir uludag sozluk e baktim gozlerim yasardi
  5. uludag sozluk un private sozluk ten populer olma ihtimali
  6. uludag sozluk ile eksi sozluk arasinda kalan yazar
  7. eksi sozluk yazar aliyor uludag sozluk tedirgin
  8. uludag sozluk un eksi sozluk te alay konusu olmasi
  9. uludag sozluk teki entryleri eksi sozluk e tasimak
  10. eskiden beri yazan sozluk yazarlari icin sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

hislendim be sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hislendim be sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hislendim be sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brachiosaurus » her seyi birakip gitmek » nikolay vasilyevic gogol » sozlukteki erzincanlilar » kule rock bar » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » uzuntuyu unutmak icin uyumak » riddick » konustuktan sonra telefonu gobege silmek » akrostis » atarax » nou camp » ruh » birak gebersin » uyumlu olan renkler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vatan sevgisi » akcakoca » basligin yazarin ustune kalmasi » sozlukteki fenerbahce cetesi » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » onikiortaliharitametoddefteri » isik evleri » deniz gezmis » ilkokulun vazgecilmezleri » oyungezer » laiklik » ayazaga garajina gider » bayraktar karakolu » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » my angel kurabiye