hirsizin evinin soyulmasi 

kapat
  1. bir musibet bin nasihatten daha hayırlıdır sözünün doğru çıkmasını temenni etmekten başka bir söze gerek kalmayan olaydır. ohtur. yaşasındır. oleydir. *
    #1415412 (osuruklu, 15.03.2007 21:17)
  2. terzi kendi sokugunu dikemez sözünden de anlaşılaccağı üzre hırsız kendi evini soyamamış, bir başka hırsız soymuşur.
    #1415420 (corpsebride, 15.03.2007 21:18)
  3. (bkz: it iti ısırmaz)
    #1415427 (kisinin degeri aradigi seydir, 15.03.2007 21:20)
  4. farklı olaylarda görülmek koşuluyla bir suçun failinin aynı suçun mağduru da olabileceğini doğrulayan bir durumdur.*
    #1415519 (queen, 15.03.2007 21:38)
  5. iyi de kardeşim;
    (bkz: hırsızın hiç mi suçu yok?)
    #1415621 (lucesprit, 15.03.2007 21:59 ~ 22:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hirsizin evinin soyulmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hirsizin evinin soyulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hirsizin evinin soyulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sut atmadan gol olmaz » gunaltay » kopush fm » unut gitsin » rafael benitez » araba killanan erkege oral seks yapmak » asosyal metalci cocuk » metrobuslerdeki vip bolumu » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » karmanin sifir olmasi » telkin etmek » facebook » senin tespitin sana benim tespitim bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demokratik toplum partisi » hasan karakaya » demiroren jimnastik kulubu » vega » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » itu sozluk » var misin yok musun » cnn » pilsener » kriptonit » entry ve nick uyumu » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » tu kaka bana » july » zenci turkler