hipnoz sekeri 

kapat
  1. uzun renkli bir cubuk sekerin kendi etrafinda dolanarak yuvarlak hale dönüsmüs seklidir.

tatli bi seydir,
    yenir.
    #1076871 (süpürgesiz cadi, 29.12.2006 20:42)
  2. kırmızı beyaz olurlar.
    #1076908 (Eqin, 29.12.2006 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

hipnoz sekeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hipnoz sekeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hipnoz sekeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adim adim ibnelik » you fucking fat boy » berguzar gokce korel » saban disli » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » kagit mendil » rapper ninja » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » tanrinin hayalgucu » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » tudeh » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » omer muhtar » nezaket » akka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kompleksiz insan » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » sirraid » 3harf sozluk » ali riza yildiz » artvin » death race » tom bombadil » nar » esat edin » itu sozluk » casio f91w » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » nereye gider bu katar » don bebegim butonuna alternatif isimler