hipernova 

kapat
  1. 2001 yılında superonline a üye olurken supernova yı deneyip kullanıldığını görünce e bari supernova dan daha kuvvetli olan hipernova nickini kullanıp çok sevip ömür boyu kullanmayı düşündüğüm nick ve o nicke sahip olan ben.

kelime anlamı hyper:çok büyük nova:patlama demektir. varsın gerisini siz çözün.
    (hipernova, 09.07.2006 17:37)
  2. yeni bir yazar adayı, çaylak kişi. *
    (fth, 09.07.2006 18:37)
  3. http://www.biltek.tubitak...ler/gokbilim/S-428-12.pdf
    (laedri, 10.07.2006 00:52 ~ 00:58)
  4. an itibari ile yazar olmayı başarmış olan ikinci nesil yazar. *
    (hipernova, 10.07.2006 23:18)
  5. benden dakikalar önce kayıt olmasına rağmen günler önce yazarlık hakkını elde eden ikinci nesil bi yazardır.
    (dejavuist, 11.07.2006 22:56)
  6. yıllık izninin bir bölümünü kullandıktan sonra * tekrar uludag sozlüğe dönüp yeni deneyimlerini paylaşacak yazar.
    (hipernova, 13.08.2006 16:15)
  7. dün sözlükteki 1. yılını dolduran yazar. *
    (hipernova, 10.07.2007 19:19)
  8. kendisine isim benzerliği dolayısıyla olsa gerek bir anda kanımın ısındığı yazar.

(bkz: tanımam etmem)
    (notrinova, 29.12.2007 23:56)
  9. senin yüzünden çaylak olmak istemiyorum kişisi, daha sabah çaylaklıktan çıktım artık uslu olacağım söz verdim, milattan once 10000 filmini beraber izlemek istediğim yazar kişisi, saygılar.
    (templar, 06.03.2008 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » bas gaza » amacindan saptirilmis icatlar » borda atisi » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » esekli ninni » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » yorguc pasa hamami » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » harf oyunlu cin entryler » psp » bilim icin soyunurum » cimri birinden borc para istemek » geceyedir kusmelerim » dile dolanan sarkilar » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » snot » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » seovi ile karmaya bak » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » hayal » ters turnike » sanctum 666 » oss ye giderken suslenen kiz tipi » victoria s secret » mahir cayan » launcher » 90 larda cocuk olmak » 1926 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa