hiperaktif 

kapat
  1. hiper:çok fazla
    aktif:hareketlilik
    hiperaktif:çok fazla hareketlilik.
    -hiperaktif kişi konsantre olamama,uyum sorunu yaşama,odaklanamama,dikkat dağınıklığı,yerinde duramama,aşırı hareketli olma gibi özelliklere sahiptir.
    -yaşının gereği hoplayan,zıplayan tüm çocuklara denilen söz:"bizim oğlan çok hiperaktif"
    -hiperaktif olan kişilere söylenen yegane söz:"kıçında kurt mu var?"
    (asiti kaçmış kola, 26.03.2006 22:41)
  2. bir uludag sozluk yazari
    (cell-im, 04.04.2006 23:22)
  3. -ismime açılması sebebiyle koltuk altlarıma yastık koyduran başlık
    -3 sene öncesine kadar yerel radyolarda tarafımdan yayımlanan radyo programının ismi
    -radyo programıma isim olmaya sebep olan yapım!
    -hayatında kullandığı enerji miktarı normal insanlara göre minimum 2.5 kat fazla olan kişi (bkz: ben)
    (hiPeRaKTiF, 05.04.2006 22:29)
  4. -sözlükteki iletişim alanıyla uğraşan,
    -o da benim gibi alt alta yazı yazan,
    -ama bunu asla kıskanmadığım,
    -"zimmetli malım değil ya bu alt alta yazmak kardeşim,rahat rahat kullan dediğim"
    -aşırı hareketli sözlük yazarı.
    (asiti kaçmış kola, 05.04.2006 22:32)
  5. (bkz: meriç erkan)
    (skaradag99, 09.06.2006 13:53)
  6. aynı zamanda yetişkin hiperaktifler de bulunur..3 grupta incelenirler..aşırı hareketliler,dürtü kontrol bozukluğu olanlar,öğrenme bozukluğu olanlar..hepsi birden de olabiliyor!
    zor bir rahatsızlık,insanlara kendinizi ifade edemiyorsunuz.."özellikle " yaptığınız düşünülüyor!!
    (brcyzdm, 26.12.2006 12:16 ~ 16.04.2007 14:37)
  7. http://www.hiperaktivite.net
    http://www.hiperaktif.org
    (meister writer, 11.07.2007 18:02)
  8. (bkz: hiperaktif)
    (wings for marie part 2, 02.09.2007 20:10)
  9. özlem tekin in 25 mart 2008 de kral tv de sunacağı programın adı.

http://img174.imageshack....img174/1281/ozlemmqz8.jpg
    (holysin, 22.03.2008 23:39)

© 2008 - uludağ sözlük

hiperaktif başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» birgarip » el opmeye giden gotik hatun » muazzez abaci » panayot abaci » mevlevilik » seri cay veren ibne » allah ile aldatmak » turk toplumunda kadin » sozlukten sogudum diyenin ihrac edilmesi » ermeni » ironi paradoks ve celiski » turkiye bayragi » ashes in your mouth » mutalaa cinneti » publisher » merhaba ankara zirvesi » gol atip tribune kosmak » dunyanin en gereksiz adami » turbe » e muhtira » bir gece ansizin 81 duzce 82 musul 83 kerkuk » seri eksi oy veren yazarin kafasi » aachen » yogurtcu » yaran sorular » vedat orfi bengu » asli islamoglu » dojd v dubovom lecu » ahmet telli » bir arkadasin basina gelmis » kiki » nakedly » ayakta kalmayi oturmaya tercih eden kiz » mariah carey » kelebek » sinerji » saatli » tartuf bey » mehmet erenler » 53 friend requests » hukuk baslangici ve tarihi » 2008 » servis kaldir » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak » amanin aman » ulker » turk bayragi » hakan kadir balta » hable con ella a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa