hintliler 

1. yaptıkları şarkılar,onlara çektikleri klipler,yaptıkları filmler ve internette dolaşan videolarıyla tam bir komedi unsurudurlar.
    #378929 (monolith, 27.06.2006 15:00)
  2. acilen giyinmeyi öğrenmelidirler. küçük gördüğümden değil fakat milyon doları olan da, kötü giyinmeyi istemeyip giyineni de aynı.
    #4032108 (mandal, 01.10.2008 23:25)
  3. (bkz: bollywood)
    #4032120 (malcolmriver, 01.10.2008 23:28)

© 2008 - uludağ sözlük

hintliler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hintliler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hintliler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rs ne lan » fikret orman » bir yonlendirme de yarmasin be abi » volkan demirel » unutulmayan melodiler » hikmet cetin olmak » unknown artist » gecen gun yine sevisiyorum » ne me quitte pas » stealing beauty » yas yetmis is bitmis » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » super guc olmak icin gerekenler » ikile kocum » iktidarsiz jigolo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » gay » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » cebit bilisim eurasia 2008 » milyoner dede » tayyip oglunu askere gonder » jennifer carpenter » bunu yapan turktur dedirten olaylar » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » ozge » volkan yaman » nod32 » ataturk icin aglamak » total war » sen giderken