himmet dede kumbeti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zat i ali kumbeti
  2. usta sagirt kumbeti
  3. gumuslu cimcime sultan kumbeti
  4. her dede sakallidir ama her sakalli dede degildir
  5. kul himmet
  6. himmet
  7. himmet can
  8. himmet abi
  9. himmet aga
  10. himmet partisi

© 2008 - uludağ sözlük

himmet dede kumbeti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. himmet dede kumbeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu himmet dede kumbeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i am from van i am from bayazit » gunumuzde halen imam nikahi kiyan garip insan » medinenin mucevheri » osman mumtaz rakmetil » ben bu yaziyi sana yazdim » oglan cocugu » huckleberry finn » josef k » how » takoz recep a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games