hilton 

1. azgın hilton kardeslerin yan gelip yatarak veliahtı oldukları oteller zinciri.
    Kaliteli ve güzel otellerdir o başka.
    (depression, 18.12.2006 21:10)
  2. taksim elmadağ daki oldukça eski ve iğrençtir.
    (dont be cute, 18.12.2006 21:18)
  3. konya da tutunamamış şimdilerde rixos olmuş otel.hoş konya da hilton,nun ne işi olurya o da ayrı bir entry konusu.
    (hayvan adam, 24.02.2007 13:12)
  4. (bkz: paris hilton)
    (shaqmarion, 28.03.2008 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yedi kapili kirk oda » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » ales » izmir kizi vs istanbul kizi » trink » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » kina gecesi turkuleri » gotten uydurmak » hele otur bi soluklan yigidim » biko » ruhu olmus bir ulkeden can alamazsin » sound check » olumcul gaflar » alisan » arge sozluk » lig bitince kendini boslukta hissetmek » ihmal edilmek » ihsan cibelik » bilmezdim » inonu stadi » emre aydin » euro 2008 turkiye kadrosu » muharrem iffetligul » buralar entry dolacak » pis lan bu » purple » babalarin agzina yapismis laflar » sozluk yazarlarinin forma numaralari » alone with everybody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa