hilarie 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hilarie burton

© 2008 - uludağ sözlük

hilarie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hilarie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hilarie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teror olayinda mesaj aramak » sevgili ile zillere basip kacmak » charlie wilson s war » kuku bekcisi » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » finlandiya » yabanci gruplarin turkce mealleri » turkiye de futbolcu olmak » ask susar » zulfu livaneli » yaran baslik yonlendirmeleri » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » ntv spor » amigurumi » dalgaci mahmut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » silikon yastik » habu diyar » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » saray helvasi » iset » amcik gibi olmak » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » ali cevat akkoyunlu » kacik burjuva diyaloglari » kuantum sifreleme » memati bakisi » yagmur » oje » t bag » wurth