hilarie burton 

kapat
  1. 1 temmuz 1982 virginia amerika doğumlu aktirist.(from:imdb) kendisinin tim burton'la alakası olup olmadığını merak etmekte olduğum, nickimi kendisinden feyz aldığım, bir bayan olduğum halde güzelliğini hayran hayran izlediğim, ayrıca one tree hill'in peyton sawyer karakterini canlandıran güzellik insanı..
    (peytonpeyton, 05.10.2006 10:11 ~ 11.12.2006 22:15)
  2. muhteşem bir yüzü olan, ancak yüzünün tam tersi vasat bir vücudu olan one tree hill'in peyton sawyer'ı.
    (Aria GalaCtiCa, 15.11.2006 21:34)
  3. sanırım başka kimse ponpon kız kıyafeti içerisinde bukadar güzel gözükmez. ha bide the replacements da brooke langton vardı. bak oda iyiydi.
    (sinekas, 08.05.2008 10:24)
  4. Melek yüzlü şeytan Peyton'u canlandıran hoş hatun. Ian Prange ile evlidir kendisi.
    (lena, 08.05.2008 10:48)
  5. (bkz: halliburton) *
    (limon cicegi kolonyasi, 08.05.2008 11:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the merchant of venice » dimebag darrell » piyano piyano bacaksiz » manti makarna » bu ne lan » schattenfaust » master of puppets » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » uludag sozluk hakkinda ne dediler » halidere » en begenilen yazar nickleri » cyrax » 12 mayis 2008 fenerbahce ulker antalya b b maci » islam da insana mantikli gelmeyen seyler » text adventure » avea 3900 » cout » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » anne ben dun gece kadin oldum » sessiz ve derinden » max weber » havai simsek » children children cimcom icin children » filistin gunlugu » foca nin tarihi eserleri » mahpeyker » ataturk un olumu ve halidaki kehanet » nk » boncuk makarna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa