hikmet erenkaya 

kapat
  1. yıllarca izmit'te saraybahçe belediye başkanlığı yapmıştır. gün itibariyle de chp kocaeli milletvekilidir, mimardır.
    #1989605 (nicomedian, 23.07.2007 00:50)
  2. ergenekon terör örgütü üyelerini kandira cezaevinde yattiklari zaman bol bol ziyaret eden chp kocaeli milletvekili.
    #4302638 (zehir, 30.11.2008 22:50)
  3. milliyet gazetesinin haberine göre, yerel seçimler öncesinde bir iş adamıyla sefa sirmen'in kaybedeceğini söyleyerek iddiaya girmiştir. hatta iddiayı kağıt üzerine döküp, bir de imza atmıştır altına. bir yerel gazete bu imzalı kağıdı, yayımlayınca "şaka yaptım şaka" demiş. iki takım elbise kazanmasına rağmen, sanırım chp'deki yerini kaybetmiştir.
    #4973599 (unusual suspect, 03.04.2009 14:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hikmet erenkaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hikmet erenkaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hikmet erenkaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hikmet erenkaya. Copyrights of the articles are belong to their authors.