high templar 

kapat
  1. protoss ırkının psionic enerjiye sahip güçlü bir ünitesidir. Bir yer ünitesi olmasına rağmen yere basmadan ilerler. Etik olarak savaşlara katılmaları yasaklanmıştır. Sahip oldukları inanılmaz psionic enerjinin yanlışlıkla kullanılması sonucu kendi ırkına zarar verebileceği korkusu sarmıştır dört bir yanı. psionic storm ve hallucination gibi iki özel yeteneği vardır. Ayrıca merge uygulanarak iki adet High Templar bir araya gelip bir archon oluşturabilirler.
    (massattack, 20.12.2006 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » hayattan sogumak » necip fazil kisakurek » anal seks » maraton a kapatma cezasi » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » akp nin tribun amigosu » abdullah gul un pelerin giymesi » siviyi emen mavi tabaka » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » kralice nin istanbul da ucak gemisinde kalmasi » lafateignoranti » mekanik titresimler » yaran facebook gruplari » bossek » riot van » hotline » minibuse binerken biss diyen teyzeler » ayrilik acisi » sigarayi birakma yontemleri » ayar verirken ayar almak » gel yarim ol » en cok entry girilen baslik » the truth is out there » fairson » alternatif kralice elizabeth kriterleri » aysun ozbek » windows a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa