hidden 

kapat
  1. ing. gizli, saklı.
    #1253631 (tabuttamenemenyapanimam, 03.02.2007 20:39)

© 2008 - uludağ sözlük

hidden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hidden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hidden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yandex » yourgirlfriendfuckinglikechamp » fairson » ikinci kadin » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » ingilterece » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » lanetlemek » revenge » paris hilton » belediye otobusunde aglamak » var misin yok musun mevlut un annesi » ferhan sensoy » yaz demedim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rikimaru » bunu yapan turktur dedirten olaylar » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » sozlukteki rizeliler » babam cok zengin benim » erzincan » michael jackson » wilhelm liebknecht » park sapigi » saipsiz » goztepe » radyo sol » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » sigara birakanlara tavsiyeler