hidden feelings 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. *
    #2064282 (dolayli zarf tumleci, 03.08.2007 19:23)
  2. hoşgelmiş tanınmamış ama tanınma potansiyeli olan 4.nesil uludağsözlük kulanıcısı.
    #2242663 (venividivici, 01.09.2007 16:33)
  3. sabahları, kendisine, "hacı, kalem var mı?" sorusunu yönelttiğimde, "ne kalemi lan, öğrenci miyiz biz" cevabı ile beni duruma uğratan, girdiği her ortamda dikkat çeken* kafa adam, mükemmel dost. (bkz: adana erkeği) (bkz: odtü makina)
    #2384359 (ciplak vatandas, 26.09.2007 18:36)
  4. zirve mekanına vaktinde gelerek zaten 1-0 galip başlamıştır maça, gerek zeki esprileri gerek uslubu ile dikkat çeken bir şahıstır...

sağlam futbol bilgisi ile vestel fener maçının sonucunu bilerek kuzanin kuponunun yatmasına dolaylı yoldan katkı sağlamıştır...

ailecek izliyoruz...

(bkz: adanalıyık)
    #2439115 (balyancho, 07.10.2007 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

hidden feelings başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hidden feelings ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hidden feelings nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre ozturk » ulu chat » yaz bunalimi » insan faktoru » citroen ami super » andrei sergeyevich arshavin » manisa tarzani » marti kas » aci bana » sasirgan msn smiley ine tecavuz etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci