hicbirsey olmamis gibi asktan bahsedenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hicbir sey olmamis gibi asktan bahsedenler
  2. got olmamis gibi yapmak
  3. hic var olmamis gibi yok olmak
  4. hicbir sey olmamis gibi davranmak
  5. benim hic senim olmamis gibi
  6. senin olmayan sevgiliyi senin olmamis gibi unutmak
  7. hicbirsey
  8. turkler kandan baska hicbirsey birakmadi
  9. hicbirsey olamayip canli bomba olan insan
  10. olmamis

© 2008 - uludağ sözlük

hicbirsey olmamis gibi asktan bahsedenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hicbirsey olmamis gibi asktan bahsedenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hicbirsey olmamis gibi asktan bahsedenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin buyudugunu anladigi an » mgs0225 » killanma kilavuzu » lewisite » uzaysiz » bi kilo toz bi otobos » maldonado » basketbolseverler com » osmanli devleti » akliselimin hakim kilinmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games