hicbir zaman tabagindaki yemegi bitirememek 

kapat
  1. açlıktan ölecek kadar acıkıldığında dahi en fazla normal bir insanın normal bir zamanda yiyeceği kadar yemek. her seferinde de bu mu senin ac halin? sorusuyla karşılaşmak,
    annenin her yemek sonrasında bununla kus bile doymaz sen nasıl doydun demesi,
    tabağı bitirebildiğin nadir zamanlarda çevredekiler tarafından hayretle karşılanmak
    gibi olaylardan oluşan yemek yiyememe hali.
    çok yemek yermiş gibi ne kadar yesem de kilo almiyorum diye hava atmak gibi garip sonuçları da bulunmaktadır.

dipnot: tabagindaki yemegi bitirmeme modasi aramaya inanmak tarzı ayar içerikli bakınızlar vermeyiniz. çünkü burada bahsedilen istek dışı bitirememe olayıdır. tabağındaki yemeği bitirememe modası başlığında ki istekli olarak, az yiyorum mesajı vermek için yapılan bırakma olayıdır. *
    #3617189 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 04.07.2008 02:03)
  2. küçük hacimli mideye sahip olmaktır...
    #3617222 (crazyhodja, 04.07.2008 02:07)

© 2008 - uludağ sözlük

hicbir zaman tabagindaki yemegi bitirememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hicbir zaman tabagindaki yemegi bitirememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hicbir zaman tabagindaki yemegi bitirememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadrolu protestocu » yumatu » surp hac kilisesi » sakaryaspor » kara lastik » makale araniyor duyurulari » coca cola » dertlerin kadini oldum » yaklasmakta olan ekonomik kriz » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » ncldlbz » jack bauer » fenerbahce nin transfer politikasi » private emotion » bevliyeci sevgilisi olan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duty free » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » michelin » yaran videolar » lions in a cage » google maps for mobile » calisinca oluyor » gabriela mistral » cello » psikopat kadin » feel good inc » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » fight club » dusunce gucu