hicbir sey yerini tutamaz 

kapat
  1. katil ve maktul albümünden bir yuksek sadakat şarkısı.

Bende senden başka bir ben yok ki
    Seni düşünmek namaz
    Hiçbir şey yerini tutamaz
    Nefes kadar yeni, günah kadar eski
    Alıp götürecek seni
    içinde bekleyen gemi
    Gitme

Rüyamda bir balıkla tanıştım
    Onunla senden, benden
    Göç etmekten konuştum
    Biraz garip şimdi bakınca
    Hayvanlar konuşamaz
    insanlar duymadıkça
    Gitme, bu yüzden gitme
    Sen gidersen çöl gelir
    Çekirgeler beni alır
    Gitme ne olur gitme
    Bende senden başka bir ben yok ki
    Seni düşünmek namaz.
    #3187474 (cevapsiz soru, 25.03.2008 10:55)
  2. ^o kavuniçi balık benmişim^'deki balığa atıf yaparak dinlediğimiz, turuncu şarkı.
    hangimiz konuşmadık ki balıklarla?
    #3189767 (usuyitik, 25.03.2008 21:28 ~ 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

hicbir sey yerini tutamaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hicbir sey yerini tutamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hicbir sey yerini tutamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulk karakterinin donusurken soyledikleri » mafiaturk » eller aglatir » allah im yardimlarini esirgeme diyen caresiz insan » arkasindan yetisilemeyen market gorevlisi » my world » izleyenleri gulmekten kirip gecirmek » radyodan sarki armagan etmek » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » kocasi isteyken esinin arkadasiyla icki icen kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci