hicbir kiza guvenmeyen erkek 

kapat
  1. kendine boynuzlandı dedirtmemek için sık sık sevgili değiştirir.
    (ogasi, 29.10.2007 14:50)
  2. aklı başına gelmiş , bilinçli ve sağlam bir bünyeye sahip er bilir kişisidir.
    zira hatunun ipiyle kuyuya inmek , sayısala umut bağlamak gibi bir şeydir. *
    (yamuq, 29.10.2007 15:03 ~ 15:05)
  3. Yaşadığı olaylardan sonra erkeğin girebileceği psikolojik bir durum. Yerine göre destek verilebilir.
    (jamish efendy, 29.10.2007 15:04)
  4. gayet haklı olan erkektir. zira bu kuşaktaki çoğu kızlarımızın ' araban yoksa senle takılamaoam' veya ' bana ferrari alsana berkcaaan' tipinde olduğunu gözönünde bulundurursak kesinle haklıdır. bu güvenilmeyen kızların karakter olarak nitelendirdiği bir sıralama bile mevcuttur. şöyle ki: 'para, araba, yakşıklılık. '
    erkeklerin şimdiki kızlara güvenmemesi için yeteri kadar sebebi vardır. kızların yok mudur? vardır tabii. ama konumuz bu değil.
    önce iç güzellik diyoruz.konuyu kapatıyoruz.*
    (dilaraa, 29.10.2007 15:43)
  5. google'da; eli yüzü düzgün, namuslu bir kızın tek bulunamayan sey oldugunu soyleyip duran er kişidir.
    (hiro nakamura, 29.10.2007 15:45)
  6. kendine olan güvensizliği, reddedilmesiyle iyice artmış erkektir. kızlardan korkması ya da onları kıskanması gibi bir durum söz konusu değildir. sadece çok da sağlıklı olmayan psikolojisi, reddedilmesi yüzünden bozguna uğramış ve toparlanamamıştır.
    (abberline, 29.10.2007 15:45)
  7. aklı başında mantıklı bir erkektir. özellikle kıskanç bir yapısı varsa bu problemi nasıl aşacağı bilinmez. senelerce bir kıza güvenirsiniz , ardından seneler önce kırdığı fındıklar ortaya çıkar. ya devam edersiniz , amaan yıllar önce yaşanmış bitmiş bende şöle şöle yapmıştım şeklinde, ya da olay biter. ama bitmiyor , yıllar harcamışsınız artık , geleceği şekillendirmeye başlamışsınız nasıl bitecek ? o yüzden en iyisi kimseye güvenmemek ve tek gecelik ilişkilerle yaşamı sürdürmektir. günümüz gereği bu şekilde bir yaşama itiyor insanları. bu durum kızlar içinde aynı olmalı çünkü onlarda seneler boyunca k.çına yapıştığı bir adamın kendisine sırf daha güzel birini bulunca şutlamasını hazmedemiyor. tek gecelik ilişkilere devam kimseye güvenmek falan yok.
    (dela, 29.10.2007 15:50)
  8. Böyle bir sorunun Türkiye'de olduğunu düşünmek daha doğru olacaktır. ilişkilerin -özellikle yaş ilerlediğinde- yaşamı garanti altına alacak bir araç olarak algılanması yaygınlaşmıştır. Bu algılama daha çok kızlara ait olduğundan erkeklerde ilişkiden kaçınma, kızlarda aradığını bulamama gibi sorunlar ortaya çıkmıştır. Haksız da değillerdir. Bunun kendine güvenle direkt bağlantısı yoktur. Örneğin parasal sorunu olmayan erkek için ilişkiye girmek daha kolaydır. Burada güveni belirleyen şey de günümüz Türkiye'sinde maddiyat olmuştur.
    (heathcliff, 29.10.2007 15:57)
  9. zamanında bir kızdan çok sağlam bir kazık yemiş ve akıllanmış erkektir. reddedilme ile hiç alakası yoktur. zira erkek bir kızla çıkabilir yani reddedilmemiş olabilir ancak o kıza güvenmez. ancak ilişkide güven gerçekten çok önemli bir kavramdır ve karşılıklı güven olmazsa o ilişki pek de uzun sürmez.
    (eurasia, 29.10.2007 16:05 ~ 16:07)
  10. kızlara güvenmemek icin neden gösterebilecegi bircok örnegi olan erkektir.
    (şenlik, 29.10.2007 16:22)
  11. hicbir erkege guvenmeyen kizin ters versiyonudur. guvenmenin hata oldugu kizlar tarafindan ogretilmis erkektir.

alakali bir sey icin; (#2775970).
    (KoPuSh, 08.05.2008 00:01)
  12. sol gözünü sağ gözüne güvenmeyen erkektir.haklıdır.
    (#3369882)
    (jaspe, 08.05.2008 00:01 ~ 00:03)
  13. "bir erkegi; kadin, icki, kumar bozar" sözünü benimsemis er kisidir.
    yada
    ipleri bir kadinin eline verdigi zaman, pinokyo olacagini iyi bilen kisidir.
    (kültürsüz dinazor, 08.05.2008 00:03)
  14. bilmem kaçıncı kere aldatılmıştır.
    kız olsa hemen 3. aldatılmadan sonra uyanır; erkek olduğu için, güveni kaybetmesi için defaatle aldatılması gerekir.
    (lylkbck, 08.05.2008 00:11)
  15. sevdiği kızdan sağlam bir kazık yedikten sonra bu hale gelen erkek.
    (concept insan, 08.05.2008 02:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kigi nin tarihi eserleri » ayni evde yasayan 3 hayvan » okuyo musun kaca gidiyosun » green card » celine dion » suleyman rodop » volkan arslan » isik hizi » bunalima sokan cocuk hikayeleri » tiki yazarlar » ben seni hak etmiyorum » alternatif kralice elizabeth kriterleri » begenilen kadro gormedim » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » melankolik » yasar okuyan » yeni bir sayfada sana bakmak » sokella olmak » bazen yaksan da gelmez » abanmak » anasimezardikecekmis » sevgilinin annesinin olmesi » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » degil hediye bir cicek bile almayan sevgili » opera » lost sawyer ile survivor derya » pembe panter » ve geppetto tayyib i yaratti » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa