hicbilememanlayamamanlatamam 

kapat
  1. yeni bir 3. nesil yazar insanı. bana yazdığı yazıyla farkettim.
    #1048193 (eskisevgili, 24.12.2006 13:14)
  2. sevdiğim bir şarkı sözünü, presleyerek nick edinmiş yazar. *
    #1048291 (cococabana, 24.12.2006 13:36)
  3. bazen öyle durumlara girilir ki, yaşanılanlara bir anlam verilemez, zaman ve mekan bilinci kaybolur, "nasıldı? neredeydi? nereye gelindi?" kendi kendine sorulan hiç bir soruya hiç bir yanıt bulunamaz.
    böyle durumlarda hiç bir şey bilmemek anlamamak ister insan bazen, ancak bu şekilde mutlu ve huzurlu olabileceğini düşünür, eğer bir şeyleri anlar ve farkına varırsa kendi kendini kandıramayacak ve mutsuz olacaktır.
    bazen de o kadar yoğun yaşanır ki hayat bunu anlatmaya yetecek kadar kelime yoktur, söylenen hiç bir şey içinde bulunan durumu tam olarak ifade etmek için yeterli değildir.
    mutlu olunan anda çok mutluyum demek, üzgün olunan andan çok çok üzgünüm demek yaşanılanları kelimelere dökmek için yeterli olmaz, anlatamaz insan...
    işte bu şekilde karmakarışık bir ruh halinde, murat yılmaz yıldırım dinleyerek bunalımına bunalım katmaya çalışan bünyenin sözlükle tanışması akabinde seçtiği nicktir.
    #1142281 (hicbilememanlayamamanlatamam, 12.01.2007 15:49 ~ 15:50)
  4. sanırsam sözlüğe kayıt olursek space tuşu bozuk olan yazar.
    #1142294 (arude50, 12.01.2007 15:51)
  5. (bkz: hicbilemezanlayamazanlatamaz)
    #1142358 (zksek, 12.01.2007 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hicbilememanlayamamanlatamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hicbilememanlayamamanlatamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hicbilememanlayamamanlatamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tenacious d » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi » gotumuzde ergenekon parmagi » yavuz seckin » acrotomophilia » gezin » insan kurban etmek » revenge » anatolianrock » istanbul un en guzel semti » universiteye minibusle giden insan » don demeyi unuttum » pencere caminin bugusu » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » alacakaranlik durumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ama o benim dinimden degil » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » kurt » akatizi » burak ile levent » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » acik anksiyete » hayrunnisa gul » losing my religion » lunokhod » tereyagli bi bucuk iskender » ulusozluk nba fantasy league » arka mahalle » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » daum lucescu terim uclusu