hic yurt disina cikmamis insan 

kapat
  1. ufku gerçekten dar olan tiplemedir efendim, halbuki en azında 500 € luk paket turlardan biriyle 3 günlüğüne de olsa gitmelidir şöyle prag a veya kayak tutkunları takın ayağınıza burton ları hemen courchevel e değil mi? farklı kültürleri tanımak kısıtlı kalmamak lazım böyle olmaz ki ama..
    #2898100 (havada suursuzca dolasan poset, 26.01.2008 11:27)
  2. dövülesi, kızgın yağla yağlanası, cahil, tü kaka insanlardır.
    #2898110 (duchesse, 26.01.2008 11:29)
  3. yurtdışındaki havaalanlarında türk olmasından dolayı kendisine tanınan ayrıcalıkları tatmamış insandır(!).*
    #2898121 (ben hep 17 yasindayim, 26.01.2008 11:32)
  4. (bkz: yuh allah belanı versin senin be)

(bkz: uludağ premium sözlük başlıkları)
    #2898156 (imhotep, 26.01.2008 11:40)
  5. hiç çatısı olmamış insanlar var. hiç başı okşanmamışlar... "başını taşa koyup taşın taşlığını anlamışlar" var. pazarlar toplandığında yerlerdeki sebze atıklarıyla torunlarına bakanlar var. harçlığını çıkarmak için gecenin köründe iskeleye gidip avuç avuç ezilmiş hamsileri poşetlere doldurup kaldırımda satanlar var. okulda top oynayınca ayakkabısı eskiyor diye babasından dayak yiyenler var. "hiç yurt dışına çıkmamış insan" bu yurtta yaşayan bir çok insan için uzak olmayan bir kavram. hep görmezden gelinmiş siyah türkler var...
    #2898229 (gadjo, 26.01.2008 11:56 ~ 11:59)
  6. (bkz: paramız mı oldu da gitmedik)
    #2898245 (AkreP, 26.01.2008 12:00)
  7. yazıktır, acınasıdır, kendi maaşı olmayan canlı türevidir.
    günün birinde bu aktiviteyi gerçekleştireceğine inancı tamdır.
    #2898263 (supersumo, 26.01.2008 12:05)
  8. sürekli yurdunda kalan insandır.
    (bkz: kızlar yurdu)
    #2898304 (seni sectim pikacu, 26.01.2008 12:15)
  9. vah vah ne yapsak ki? ne büyük eziklik o öyle! oysa ülkemin yaşam standartlarında her bireyin en az bir kere çıkması lazımdı. ne kadar ilginçdir ki öyle bir insan kalmışsa meydan yerinde ayıplanmalıdır.ufukmuş.. ''bugün de daha karnımı doyurdum, şükür'' diyor insanlar be! ne ufuğu?
    #2898871 (farah, 26.01.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

hic yurt disina cikmamis insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic yurt disina cikmamis insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic yurt disina cikmamis insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takim olamamak » lens kullananlara tavsiyeler » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » yazarlarin quit mesajlari » july » britney spears » chazsmyr dhuunyl » istanbul un halleri » zaten anlamiyorumki » ilk once kim istifa edecek » korkusuz » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » tck madde 318 » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » kara donlu kefere » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » la vie populaire » eleni karaindrou » meslek kurulusu » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » rapidshare » yasamak bir sanattir » lens » susuz » milyonlarca » galatasaray a arka libero adaylari » pasta hut » muktedir » sweden » naomi » cin halk cumhuriyeti