hic utanmadim seninle sevisirken 

kapat
  1. rafet el roman'in bir sarkisinda gecer. cok onemli bir sozdur. derin anlamlar tasir.
    (sobaninyanindayatanevkedisi, 17.12.2007 17:41)
  2. muhtemelen gerçekten sevmediği birisine ayrıldıktan sonra bir erkeğin söylediği sözdür.
    (40iki, 17.12.2007 17:42)
  3. (bkz: deterjanla yıkadım sevdiceğimi) *
    (louis cyphre, 17.12.2007 17:43)
  4. bir erkeğin bu lafı söylemesi normaldir ama bir kızın söylemesi ayıptır.*
    (SuluBoya, 17.12.2007 17:50 ~ 26.02.2008 21:26)
  5. hıc utanmadım senınle sevısırken.nefesımı nefesıme katarken...o yaz aksamı pencereye usulca dusen ılk yagmur damlalarıyla butun tenını hıssederken.hıc utanmadım...yuzunu cocuk gıbı oksarken dudaklarını kucucuk opucuklerle suslerken hıc utanmadım...en derın yerdesın...sen en degerlımı gordun,hıssetın.

yuregımdesın,ruhumdasın.bedenım gelıp gecıcı..gor,hısset onu da delıcesıne;ama en cok onu degıl en degerlımı hısset!

yuregımı!
    (froidviolace, 17.12.2007 17:55 ~ 18.12.2007 11:22)
  6. aaa ne ayıp bir sözdür, nasıl kınayasım geldi.. nasıl söylenir bu söz!
    yaparken iyidi değil mi? ayrılınca Allah belanı versin senin hikmeeett oldu..

Halbuki gerçekleşen eylemden sonra yasanılan unutulmalı, bahsi geçmemeli, günahı yüreğimizin en derinine işlemeliydi değil mi? hele kı kızsan..
    ama sonra yine yapalım, yine utanalım... biz bunu hep yapalım! (bkz: ac kapa ac kapa artema)

tanım: sonucu ayrılıksa bu ilişkinin ve sen arkasından bu lafı diyebiliyorsan. Aferin. milletin tanımını yapmak için bi tarafını yırttığı sey, ask budur..
    (Seytanin Fisildadiklari, 17.12.2007 18:00 ~ 18:01)
  7. iş bittikten sonra pişman mısın sorusuna verilen, cevaptır. niye utancan ki, zaten vermişsin, denilesi durumdur.

not: ar damarın çatlamış kızım senin..alla alla..
    (akeem alojuwon, 17.12.2007 18:08)
  8. hiç utanmadım seninle sevişirken
    teninin tuzu derime
    soluğun ruhuma karışırken

seni seviyorum
    (meviq, 17.12.2007 18:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» minibus soforune biss atan teyze » ayrilip ayrilip birlesen sevgililer » 33 kursun » kanimizin yetmemesi kanimiza dokunuyor » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » 24 yil boyunca oz kizina tecavuz eden baba » sozlukculerin blog adresleri » ucan karafatma » boyunlarinda hac tasiyan gotik turk kizlari » istanbul » transistor » yavuz cetin » 88 » hz muhammed in turk dusmanligi » yasamin ucuna yolculuk » herkes yarali » sait faik abasiyanik » ashes in your mouth » necip fazil kisakurek » sozlukteki hayvanlar » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » goth olunmaz goth dogulur » kurtkoy » abdullah gul un ingilizcesi » kumru » geometri » muzeyyen senar » depoyu doldur » kyla cole a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa