hic karadenizli gibi soylememesine ragmen 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. inek gibi ders calismasina ragmen 0 alan ogrenci
  2. karadenizli
  3. karadenizli muteahhitler
  4. her karadenizli laz degildir
  5. karadenizli olmak ayricaliktir
  6. sozlukteki karadenizli yazarlar
  7. poseidon un karadenizli balikcilari dovmesi
  8. evinin 11 katinda inek besleyen karadenizli
  9. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  10. ragmen

© 2008 - uludağ sözlük

hic karadenizli gibi soylememesine ragmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic karadenizli gibi soylememesine ragmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic karadenizli gibi soylememesine ragmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all i ina g there atkilari » normal gorunume don » bana fenerbahce mi geri verin » itu sozluk » sozlukte gay var » alanur ozalp » zall bize de ayfon alsana » ben garanti cennete giderim diyen insan » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » stalker » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » hadise acikgoz » reinkaos » fellowship » herkes bir hava » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basak parlak » ttnet » selcuk bal » voksne mennesker » samandag » brokerx5 ya da mustang » marmara 34 » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » bertolt brecht » istanbul » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » i belong to che » iyi kalpli olmak » atesikus » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi