hic hos bi durum degil aslinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinlar aslinda cicek degil bocektir
  2. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  3. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  4. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  5. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  6. sagda degil solda degil ustte olmak
  7. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  8. sehit degil gazi degil ne ulan it
  9. durum
  10. abi bi durum var

© 2008 - uludağ sözlük

hic hos bi durum degil aslinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic hos bi durum degil aslinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic hos bi durum degil aslinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopush fm » anlamli sarki sozleri » easy filehosting » for godnesses sake » sevil aki » mufteri her zaman haklidir » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » cheapdeath » ingilterece » marmara 34 » akrabalara gitar calmak » atilla birkiye » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » yavuz selim demirag » alp arslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyanin en yalniz canlisi » max payne 3 fall to the dark » kuzgun » korcan karar » ankaragucluler saraba dustuler » itu sozluk » anadolu saglik merkezi » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » acarlar bp » 60 genclik » emma shapplin » bandira devletleri » yazarlarin korkak olmasi » kollama » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi