hic eksi oy almamis entry 

1. bu entrydir.

edit: artık değildir.
    (sinceicould, 08.05.2008 19:42 ~ 19:46)
  2. varsa yoktur. *
    (eternal moonlight of autumn, 08.05.2008 19:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» akin eldes » terry bozzio » yaraka » kivi » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » hacan olesim gelir » the lost world jurassic park » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » cicek alan sevgili » eti cici bebe » goy goy » beyanname » agnostik » insanin tuvaletiyle uyumlu sicmasi » aykut ercetin » her seyi olasilikla aciklayan ateist zirvalari » ivan klasnic » sominede odun yerine para yakan insan » opusmek istemeyen sevgili » duzeltmen » sadece turkiye de gorulen olaylar » atesi bulan insanlarin ilk sozleri » kalcasinda ben olan kizlar » kis sarkisi » vurursa gol olur » mister eko » sozluk ici arama » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » alismak sevmekten zor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa