hic eksi oy almadim siyasi basliklarda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basliklarda eksi sozluk gormekten bunalmak
  2. seri eksi oy veren ibnenin siyasi gorusu
  3. siyasi gorusune uymadigi icin eksi oy vermek
  4. ben hic arti oy almadim uhu uhu
  5. ben almadim ogretmen verdi
  6. hayatimda hic ilac almadim diyen insan
  7. kilo almadim bu aralar cok sistim diyen insan
  8. basliklarda ara
  9. basliklarda standardizasyon
  10. basliklarda bir sey olmamasi

© 2008 - uludağ sözlük

hic eksi oy almadim siyasi basliklarda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic eksi oy almadim siyasi basliklarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic eksi oy almadim siyasi basliklarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » asansor kullanmayi bilmeyen insan » teknosa » sikerim boyle askin izdirabini » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » kabul ediyorum carlos benden iyi » lulu » insanlardaki yapmacik ask meraki » kanal tedavisi » israil » 10 ekim » ayabakan » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat memat meseleleri » rusya borsasi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » stevemcqueen olmak » bekaret onemsizdir diyen erkek » hypostase » walter cronkite » yaran cep telefonu mesajlari » gossip girl » dijital binali abi » yalcin kucuk » suudi arabistan » sercan yildirim » iu ogrencilerine ceza yagdi » iki penisli dogmus bebek