hic de bile eglenmedi lan adam erkenden kalkip gitti ama benim sucum mu hakim bey 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (31 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» namuslu bir ailenin sahtekar bir uyesi olmak » azis » bibucuk » getir butonunun yardigi anlar » fatih terim » the missing » aglayamamak » kadin ve erkek beyni arasindaki farklar » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » deneme yazilari » money » honest » tepesersemi » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » komsu koyun delisi » mac bileti kuyrugu » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » zulfu livaneli » 3l00d6u1lty » necip fazil kisakurek » alevi misin » corapla sevismek » misafirlikte erken uyanip yatakta mahsur kalmak » ehl i dil » super mario » kocum ali kemal » hayedeh » sican » 21 yasina kadar cinsel deneyimi olmamis kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa